top of page
Bregje foto4.jpg

Maak het "gewone" bijzonder...

In Nederland weten we een feestje te vieren! We nemen uitgebreid de tijd om zwangerschappen, geboortes, verjaardagen, jubilea, bruiloften, trouwdagen en vriendschappen te vieren. En dat zijn ze waard ook natuurlijk!

Om te mogen werken in deze branche, is voor mij dan ook een echt feestje! Dagelijks de vrolijke gezichten, blije klanten en inspirerende ideeën… Mijn passie overdragen tijdens de workshops, waar ik bij de cursisten het enthousiasme terug zie van mijn eigen kennismaking met het taartdecoreren.

Persoonlijk contact, creativiteit en eigenheid… dat maakt het “Taart van Bregje”! Elk ontwerp, opdracht en workshop verzorg ik met evenveel overgave en passie! Ik neem geen genoegen met 100% tevredenheid, maar doe graag nét dat beetje extra voor jullie!

Trots op mijn 2 lieve, avontuurlijke kids en samen met dé liefde van mijn leven, mijn partner in crime! Samen maken we het “gewone” bijzonder… Mijn familie, mijn vrienden en de klanten om me heen. Samen met jullie, hebben we “Taart van Bregje” tot iets moois kunnen maken…
Lieve lezers, we hopen ook júllie te mogen ontvangen in onze taartstudio!

-XOXO-

stippen1.png
bottom of page