top of page

Een kleine break <3

Na 11 jaar héél hard werken als FullTime ondernemer, nemen we in januari een kleine break! Deze keer niet voor een verbouwing of een zoete Make-Over, maar juist om álle leuke dingen te doen waar in het drukke leven niet altijd tijd voor is. Genieten thuis met man & kids, familie en vriendinnen. Tijd voor onszelf en tijd om eens écht helemaal op te laden. Ontzettend veel zin in en heel erg dankbaar dat dit kan. Al ben ik er ook van overtuigd dat ik jullie én de TaartStudio natuurlijk enorm zal gaan missen! Maar in februari zijn we weer vol enthousiasme terug om jullie hopelijk snel weer allemaal te zien!

De TaartStudio zal hierdoor gesloten zijn van 23 december t/m 31 januari. In deze periode worden er dus geen workshops gegeven, er kunnen geen taarten afgehaald worden en ook de winkel is gesloten. Dus kom jij regelmatig je bakspullen scoren in onze winkel? Hou hier dan rekening mee .

Ondertussen staat natuurlijk wél de nieuwe workshopagenda online, dus reserveer alvast jouw favoriete plaatsje(s) via www.taartvanbregje.nl/workshops. Mails, berichten en bestellingen worden wel beantwoord in deze periode, maar het antwoord zal wat langer op zich laten wachten dan dat jullie van ons gewend zijn.

Maar... voor het zover is, gaan we nog even ontzéttend genieten van deze heerlijke December drukte. Toch wel de aller-aller-aller leukste tijd van het jaar in onze TaartStudio!

597 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page